Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε η ΚΑΕ ΑΕΚ την δική της «κυρία Νίτσα» που έφυγε σήμερα από τη ζωή.
Με λόγια τρυφερά που περιγράφουν έναν υπέροχο και δραστήριο άνθρωπο, μια νοικοκυρά αλλά και μια γνήσια ΑΕΚτζού, αποχαιρέτησε η μπασκετική ΑΕΚ την Ελένη Κοροβέση-Τσούτουρα που έφυγε σήμερα από τη ζωή.
Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
Αποχαιρετισμός σε μία «Ενωσίτισσα»
Σήμερα αποχαιρετούμε την Ελένη Κοροβέση – Τσούτσουρα, τη γνωστή Κυρία Νίτσα. Όσοι είχαμε την τύχη να την γνωρίσουμε, πήραμε μαθήματα «στυλ» την εποχή, που ήταν άγνωστη λέξη στο Μαραθώνα. Τα χέρια της δεν ησύχαζαν στιγμή. Έδινε μάχη με τη βελόνα της το ψαλίδι και με τα πιο ωραία υφάσματα του Τσαντίλη. Άλλες φορές μια λεπτομέρεια στη μαγειρική της λίγη παραπάνω κανέλλα, ή δυόσμος, ή μαστίχα απογείωναν την συνταγή. Μα το μεγάλο της προσόν ήταν ο τρόπος, που στεκόταν στους αγαπημένους της. Με χιούμορ, και καρτερία, με ένα ιδιαίτερο τρόπο σα να ξόρκιζε με το μοναδικό της «στυλ» το κακό. Λάτρεψε την οικογένειά της και απόλαυσε τη δική τους αγάπη και φροντίδα. Έδωσε όσα είχε και κρατήθηκε στη ζωή με πείσμα.
Έφυγε με περιποιημένο χτένισμα και ωραία βαμμένα νύχια. Κοκέτα όπως πάντα. Έζησε μια ζωή πλήρη γιατί ήξερε να αγαπά, ήξερε να πολεμά τις δυσκολίες με ένα ανέκδοτο, μια τσαχπινιά, μια επιφανειακή αδιαφορία και πλήρη εχεμύθεια. Αν υπάρχει επόμενη ζωή η Νίτσα θα βρίσκεται στο πανηγύρι του ουρανού στο πρώτο τραπέζι και θα ακούει τα βιολιά με τον Στάθη της.