26.8
23:50

Αλμέιδα: «Η μπάλα δεν έμπαινε, ο πρωταθλητής πρέπει να δίνει παραπάνω»

AEK1924.gr team
Αλμέιδα: «Η μπάλα δεν έμπαινε, ο πρωταθλητής πρέπει να δίνει παραπάνω»
Advertisement

Ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία στο ΑΕΚ – Πανσερραϊκός τόνισε πως ο πρωταθλητής πρέπει να δίνει κάτι παραπάνω.

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Πανσερραϊκό για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League στην OPAP Arena. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV πως η μπάλα δεν έμπαινε παρά τις ευκαιρίες, ενώ ο πρωταθλητής πρέπει να δίνει παραπάνω.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν είναι από τις βραδιές που η μπάλα δεν έμπαινε: “Ξεκινήσαμε το παιχνίδι στο 2ο λεπτό, όχι από το πρώτο. Ο αντίπαλος προηγήθηκε γρήγορα, γνωρίζαμε ότι μπορούσαν να επιτεθούν έτσι . Έπειτα κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να ισοφαρίσουμε και να κερδίσουμε. Η μπάλα δεν έμπαινε, χάσαμε μέχρι και πέναλτι”.

Για το αν υπήρχε έλλειψη σύνδεσης και για τα λάθη: “Οι παίκτες κάνουν προπονήσεις μαζί κάθε μέρα, έλλειψη σύνδεσης δεν υπάρχει. Σε γενικές γραμμές υπήρχαν κάποια λάθη αλλά δεν άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Τα λάθη έγιναν επειδή θέλαμε να κάνουμε επίθεση, και τα κάναμε επειδή νιώθαμε απεγνωσμένοι να επιτεθούμε. Θα βοηθήσει για τη συνέχεια, κάναμε το ντεμπούτο ως πρωταθλητές και ο πρωταθλητής πρέπει να δίνει παραπάνω”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->