Η 16χρονη διεθνής αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.
Η Θεοφανεία Γαλανοπούλου έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Άρη Θεσσαλονίκης, τον Εθνικό Πειραιώς και στον ΝΟ Λάρισας, μετρώντας σπουδαίες εμπειρίες από την Α1. Είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο πριν λίγες μέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Θεοφανεία Γαλανοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι ενθουσιασμένη για τη νέα μου πρόκληση και τη μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Είναι τιμή να αγωνιστώ σε έναν τόσο σεβαστό και ιστορικό σύλλογο. Είμαι διατεθειμένη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και προπόνηση, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της ομάδας για επιτυχίες. Είμαι βέβαιη ότι με τη στήριξη των συμπαικτριών μου, του προπονητικού επιτελείου και των φιλάθλων, θα καταφερουμε να πετυχουμε τους στοχους μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία. Προερχόμαστε από το μετάλλιο με την Εθνική Ομάδα. Αντανακλά το αίσθημα της επίτευξης κοινών στόχων και της ανυπέρβλητης δέσμευσής μας να αντιπροσωπεύσουμε τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε υπερήφανες για αυτό που επιτύχαμε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement