08.8
21:05

Απόρρητη έκθεση του τμήματος Αθλητικής Βίας- Ήξεραν την επικινδυνότητα των χούλιγκαν (VIDEO)

AEK1924.gr team
Απόρρητη έκθεση του τμήματος Αθλητικής Βίας- Ήξεραν την επικινδυνότητα των χούλιγκαν (VIDEO)

Αρχικά και μέχρι να ολοκληρωθεί η ένορκη διοικητική εξέταση, με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, απομακρύνονται από τις θέσεις τους ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και όλοι οι επικεφαλής των τμημάτων Τροχαίας από τα Ιωάννινα μέχρι και την Κόρινθο, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν ευθύνες που το κομβόι των Κροατών μπήκε ανενόχλητο στη χώρα.

«Όσον αφορά το γεγονός της διέλευσης των οπαδών της Dinamo Zagreb από τα ελληνικά σύνορα, την πορεία τους εντός της Ελλάδας και την τελική άφιξή τους στον τόπο των επεισοδίων, δε θα μασήσω τα λόγια μου. Το γεγονός είναι ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο, καθώς είναι σαφώς κατώτερο των δυνατοτήτων και της αποδεδειγμένης ικανότητας της ΕΛ.ΑΣ., η οποία ναι μεν προχώρησε γρήγορα στην προσαγωγή και σύλληψη 98 ατόμων, στον τομέα όμως της πρόληψης και της αποτροπής απέτυχε» σημείωσε σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Οικονόμου.

Το Star αποκαλύπτει την απόρρητη έκθεση της αστυνομίας

Φαίνεται πως το εν λόγω παιχνίδι δεν είχε υποτιμηθεί καθόλου από τους αστυνομικούς της Αθλητικής Βίας. Σε απόρρητη έκθεση 27 σελίδων που είχαν συντάξει και θα παρουσιαστεί αναλυτικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ανέφεραν μέχρι και τι καιρό θα κάνει την ημέρα του αγώνα.

Οι αστυνομικοί στην έκθεσή τους είχαν αναφερθεί στους Κροάτες, χαρακτηρίζοντάς τους «επικίνδυνους» και πως επρόκειτο για παιχνίδι «υψηλού κινδύνου».

Δείτε το βίντεο εδώ

Advertisement