07.8
21:43

Αλλαγή στην Ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Αλλαγή στην Ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ
Advertisement

Την τελευταία ημέρα της διορίας, η ΑΕΚ προχώρησε σε μια αλλαγή στην λίστα της UEFA.

Περιθώριο μέχρι σήμερα το βράδυ, είχε ο Ματίας Αλμέιδα για τυχόν αλλαγές στην λίστα της UEFA, ενόψει των αγώνων του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο Αργεντινός τεχνικός εκμεταλλεύτηκε αυτό το περιθώριο και την ύστατη στιγμή, προχώρησε σε μια αλλαγή, αλλάζοντας τον Ζίνι με τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ από χθες προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και έχει ως αποτέλεσμα να τεθεί στη διάθεση του Αλμέιδα, ο οποίος τον συμπεριέλαβε κανονικά στην λίστα της UEFA, για τα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Απ’ εκεί και έπειτα, εκτός έμεινε όπως ήταν φυσικό, παρά την φημολογία των τελευταίων ημέρων, ο Εζεκιέλ Πόνσε, ο οποίος δεν πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση, καθώς δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει κάποιες μετρήσεις, που έπρεπε να υποβληθεί.

Συνεπώς, η Ένωση και ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχουν στη διάθεση τους, τον Αργεντινό επιθετικό για τα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά θα μπορέσουν να κάνουν νέα αλλαγή στον επόμενο γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, που θα αγωνίζεται η ΑΕΚ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->