
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Times», η Τσέλσι σημειωμένα στην λίστα της τα ονόματα του 24χρονου, Τάιλερ Άνταμς και του 25χρονου Έντσον Άλβαρες που αγωνίζονται σε Λιντς και Άγιαξ αντίστοιχα.
Οι ιθύνοντες της Τσέλσι, περιμένουν την τελική απόφαση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, προκειμένου να κάνουν την κίνησή τους για την απόκτηση ενός από τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σύμφωνα με τους Άγγλους, η Λιντς θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 40 εκατ. ευρώ για τον Τάιλερ Άνταμς, ενώ ο Άγιαξ ζητάει 50 εκατομμύρια για την παραχώρηση του Μεξικανού χαφ.
O Άνταμς την περσινή σεζόν κατέγραψε 26 συμμετοχές στην Premier League με την Λιντς, ενώ ο Έντσον Άλβαρες κατέγραψε με τον Άγιαξ 44 συμμετοχές, με 4 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.