02.8
17:26

Γαλανόπουλος: «Χρέος μας το νταμπλ και πάλι-Η ΑΕΚ είναι η ζωή μου»

AEK1924.gr team
Γαλανόπουλος: «Χρέος μας το νταμπλ και πάλι-Η ΑΕΚ είναι η ζωή μου»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έδωσε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλώντας για την όλη πορεία του στην ΑΕΚ, το νταμπλ, τις δυσκολίες με τους τραυματισμούς, ενώ χαρακτήρισε τον Ματίας Αλμέιδα ως τον καλύτερο προπονητή που είχε στην καριέρα του.

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στο  sportal, μέσα από την «Αγιά Σοφιά»(όπως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αποκαλούν το γήπεδο), σε μια συνέντευξη γεμάτη ΑΕΚ.

Άλλωστε όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, στην κιτρινόμαυρη οικογένεια έχει ζήσει τα πάντα από μικρό παιδί και μοιραία θα χαρακτήριζε την ΑΕΚ ως τη ζωή του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον Κώστα Γαλανόπουλο να θυμάται το παλιό «Νίκος Γκούμας» που πήγε ως παιδί, μέχρι και τη στιγμή των εγκαινίων της «OPAP Arena» που «ξεπέρασαν κάθε φαντασία».

Να απαντά στο δίλλημα  Μανόλο Χιμένεθ ή Ματίας Αλμέιδα, τον Γολγοθά με τους τραυματισμούς που πέρασε αλλά και το όνειρο του εξωτερικού και φυσικά τους μεγάλους στόχους που έχουν θέσει οι κιτρινόμαυροι ενόψει της νέας σεζόν.

 

Ολόκληρη η συνέντευξη του Κώστα Γαλανόπουλου στο sportal.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->