31.7
16:38

Αμφίβολος ο Βίντα ενόψει Ντιναμό

AEK1924.gr team
Αμφίβολος ο Βίντα ενόψει Ντιναμό
Advertisement

Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει η ετοιμότητα του Κροάτη στόπερ για το πρώτο ματς κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιαλφέλφεια.

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της ΑΕΚ μετά το φιλικό κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, αναφορικά με την κατάσταση του Ντομαγκόι Βίντα.

Ο Κροάτης στόπερ έγινε αναγκαστική αλλαγή στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Ματίας Αλμέιδα να περιμένει πως και πως τα νέα σχετικά με το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

Κατόπιν των σημερινών εξετάσεων, προέκυψε ότι ο Βίντα έχει υποστεί ένα τράβηγμα το οποίο θέτει στον αέρα τη συμμετοχή του στο ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αγιά Σοφιά, για το πρώτο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ουσιαστικότερα νέα για την πρόοδο του Βίντα και τη διαθεσιμότητά του για την μεγάλη αναμέτρηση θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες και μετά την επιστροφή της ομάδας μετά το διήμερο ρεπό που έχει δώσει ο «Πελάδο».

Αυτή τη στιγμή πάντως είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να προλάβει να είναι απόλυτα έτοιμος.

Σε περίπτωση που δεν δώσει τελικά το παρόν ο Κροάτης, τη θέση του στην ενδεκάδα και στο πλάι του Μουκουντί θα πάρει ο Σίμος Μήτογλου, με τον Έλληνα στόπερ να έχει και χθες εξαιρετική απόδοση κόντρα στην Τραμπζονσπόρ δείχνοντας υψηλό επίπεδο ετοιμότητας.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->