Επένδυση στο μέλλον έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μεταγραφή του 19χρονου Σαμί Τλεμκανί , που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης με την προτροπή του Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Γαλλομαροκινός γκολκίπερ αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα από το λογαριασμό του στο instagram.
Είναι χαρά μου που εντάχθηκα στην ΑΕΚ και ενσαματώθηκα στο φιλόδοξο πρότζεκτ της ομάδας», είπε αρχικά ο Τλεμκανί.
«Είναι τιμή μου που είμαι μέλος αυτής της νέας οικογένειας, είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα. Ελπίζω ειλικρινά ότι θα γράψουμε μαζί ιστορία και θα κερδίσουμε τίτλους», συμπλήρωσε ο 19χρονος τερματοφύλακας που έσπευσε να εξηγήσει τους λόγους της απόφασής του να υπογράψει στην ΑΕΚ.
«Ένιωσα την ανάγκη να ανακαλύψω ένα νέο περιβάλλον, μια νέα ιστορία, μια νέα πρόκληση, να νιώσω ότι με ακούνε και με καταλαβαίνουν και με εμπιστεύονται», συμπλήρωσε ο Τλεμκανί.«Ανυπομονώ να ανακαλύψω τους νέους μου συμπαίκτες, τους οπαδούς, την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Αθήνας και να βγω στο γήπεδο για να αποδείξω τον εαυτό μου και να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω», κατέληξε ο νέος τερματοφύλακας της ΑΕΚ.
View this post on Instagram
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement