26.7
12:57

Μέσι: “Κλάμα” με την Αραζένκα, που πόσταρε “να η σέλφι μου με τον Αργεντινό”

AEK1924.gr team
Μέσι: “Κλάμα” με την Αραζένκα, που πόσταρε “να η σέλφι μου με τον Αργεντινό”
Advertisement

Η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού, με χιλιάδες κόσμου να σπεύδουν να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε την απόφαση να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο MLS και στην Ίντερ Μαϊάμι και πολύς κόσμος σπεύδει στο γήπεδο επιθυμώντας να τον δει να αγωνίζεται από κοντά.

Μία εξ αυτών είναι και η τενίστρια, Βικτόρια Αραζένκα, η οποία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που παρακολούθησε δια ζώσης έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Μάλιστα, επιχείρησε να φωτογραφηθεί με τον Αργεντινό σούπερ σταρ από απόσταση την ώρα που εκείνος αγωνιζόταν, τονίζοντας με χιούμορ πως αυτή ήταν η κοντινότερη απόσταση που θα μπορούσε να πλησιάσει χωρίς να κλάψει.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->