23.7
15:19

Βόλεϊ: Επένδυση η ΑΕΚ με Καραγιάννη και Γρυλλάκη

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Σε δύο κινήσεις με φόντο το μέλλον προχωρά η ΑΕΚ.

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει κατά μεγάλο ποσοστό το ρόστερ της νέας περιόδου έχοντας δημιουργήσει και φέτος μια πολύ ισχυρή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στις εγχώριες διοργανώσεις και θα αγωνιστεί και στην Ευρώπη.

Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση της Ένωσης δεν σταματά την ενίσχυση της ομάδας, προχωρώντας σε δύο μεταγραφές με φόντο το μέλλον.

Συγκεκριμένα στο δυναμικό των κιτρινόμαυρων ανήκουν πλέον η η 18χρονη ακραία Παναγιώτα Καραγιάννη που μέχρι πέρυσι βρισκόταν στο Μαρκόπουλο, έχοντας μάλιστα πολλές διακρίσεις στο παρελθόν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, καθώς και η 17χρονη λίμπερο Γεωργιάννα Γρυλλάκη που την περσινή σεζόν ήταν στην ομάδα του Παπάγου.

Ουσιαστικά πρόκειται για δύο έξυπνες βόμβες μιας και αμφότερες είναι διεθνείς αθλήτριες και τις περιπτώσεις τους παρακολουθούσε καιρό η ΑΕΚ πριν προχωρήσει στην απόκτησή τους.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement