Η Τζίνα, πριν από λίγες ημέρες έπαθε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο κατά τη διαδικασία της ανάνηψης στο νοσοκομείο η καρδιά της επανήλθε, ωστόσο η κατάστασή της ήταν κρίσιμη.
Το βράδυ της Πέμπης, ο αδερφός της, Φίλιππος Καμπούρης, ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό το Facebook ότι η Τζίνα Ντρούλις δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή.
«Η ΤΖΙΝΑ μας πλέον έφυγε από κοντά μας… Ταξιδεύει πια στον κόσμο των αγγέλων… Καλό ταξίδι αδερφούλα…», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η ΚΑΕ ΑΕΚ έσπευσε να στείλει τα συλλυπητήρια της προς τον αδερφό της Τζίνας η οποία ήταν μεγάλη φίλαθλος της Ένωσης και την ακολουθούσε ασταμάτητα ιδιαιτέρως το μπασκετικό τμήμα.
Η ΚΑΕ συγκεκριμένα έγραψε:
«Δεν υπάρχουν λόγια σε τέτοιο φευγιό…Η φλογερή «Ενωσίτισσα», η δυναμική δημοσιογράφος, η μαχήτρια, η ψυχάρα μας, η Τζίνα Ντρούλις, πάλεψε γενναία, αλλά δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων…Η οικογένεια της «Βασίλισσας» συγκλονισμένη/σοκαρισμένη από τον αδόκητο χαμό της, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τον αδερφό της Φίλιππο.Καλό κατευόδιο, Τζίνα μας.»
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement