
Η Τζίνα, πριν από λίγες ημέρες έπαθε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο κατά τη διαδικασία της ανάνηψης στο νοσοκομείο η καρδιά της επανήλθε, ωστόσο η κατάστασή της ήταν κρίσιμη.
Το βράδυ της Πέμπης, ο αδερφός της, Φίλιππος Καμπούρης, ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό το Facebook ότι η Τζίνα Ντρούλις δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή.
«Η ΤΖΙΝΑ μας πλέον έφυγε από κοντά μας… Ταξιδεύει πια στον κόσμο των αγγέλων… Καλό ταξίδι αδερφούλα…», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η ΚΑΕ ΑΕΚ έσπευσε να στείλει τα συλλυπητήρια της προς τον αδερφό της Τζίνας η οποία ήταν μεγάλη φίλαθλος της Ένωσης και την ακολουθούσε ασταμάτητα ιδιαιτέρως το μπασκετικό τμήμα.
Η ΚΑΕ συγκεκριμένα έγραψε:
«Δεν υπάρχουν λόγια σε τέτοιο φευγιό…Η φλογερή «Ενωσίτισσα», η δυναμική δημοσιογράφος, η μαχήτρια, η ψυχάρα μας, η Τζίνα Ντρούλις, πάλεψε γενναία, αλλά δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων…Η οικογένεια της «Βασίλισσας» συγκλονισμένη/σοκαρισμένη από τον αδόκητο χαμό της, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τον αδερφό της Φίλιππο.Καλό κατευόδιο, Τζίνα μας.»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement