Tις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Τζόρνταν ΜακΡέι, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ.
Μία μεταγραφική… βόμβα, δια χειρός Μάκη Αγγελόπουλου, την οποία αποκάλυψε αποκλειστικά το ΑΕΚ1924, με τον 32χρονο να έρχεται και να προσθέτει ισχυρή δόση ποιότητας στην ομάδα.
O Aμερικανός μπομπέρ δήλωσε πως αισθάνεται μεγάλη τιμή που θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ σε μια χρονιά-ορόσημο για τον σύλλογο, μιας και κλείνει 100 χρόνια ζωής.
Από κει και πέρα εμφανίστηκε πανέτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να αφήσει κάτι καλό για τους φιλάθλους της ομάδας.
Αναλυτικά η δήλωση ΜακΡέι:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που έγινα μέλος ενός ιστορικού Συλλόγου. Μετρώ αντίστροφα για να έρθω Αθήνα και να ξεκινήσω τη δουλειά. Είναι τιμή μου, που έρχομαι σε μια περίοδο, όπου η ΑΕΚ θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής της. Ελπίζω να δημιουργήσουμε καλές αναμνήσεις στους οπαδούς μας».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement