«Ήρθα στον Άρη για να πλαισιώσω τον Χουλιάν, να δημιουργήσουμε έναν υγιή ανταγωνισμό, να βοηθηθώ και να βοηθήσω. Ο ανταγωνισμός πάντα τους κάνει όλους καλύτερους», ανέφερε αρχικά ο νέος τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ».
Αναλυτικά έπειτα τα όσα δήλωσε ο 28χρονος πορτιέρε:
Για το ρόστερ: «Ήταν ακριβώς όπως το φανταζόμουν. Ο Άρης είναι μια ομάδα με ποδοσφαιριστές που έχουν ποιότητα και πολλές δυνατότητες για υψηλούς στόχους. Ο Άρης είναι που συνηθίζει, πρέπει να είναι προϋπόθεση αυτό, να είναι καθημερινότητά του ο πρωταθλητισμός, τέτοιο είναι το μέγεθός του».
Για τους στόχους: «Είναι μεγάλη ομάδα ο Άρης και ένας τίτλος είναι επιβράβευση για όλους, πόσο μάλλον για τον κόσμο που στηρίζει χωρίς κάποιο συμφέρον. Η αγάπη του κόσμου είναι η πιο αθώα, η πιο καθαρή».
Για την υποδοχή: «Δέχθηκα από την πρώτη στιγμή την αγάπη του κόσμου, από τους φίλους του Άρη. Το περίμενα, άλλωστε η πόλη κινείται σε ρυθμούς Άρη».
Πηγή: sdna.gr





