10.7
19:50

Νεϊμάρ: Επέστρεψε στις προπονήσεις της Παρί μετά από 4 μήνες

AEK1924.gr team
Νεϊμάρ: Επέστρεψε στις προπονήσεις της Παρί μετά από 4 μήνες

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στη Γαλλία και στις προπονήσεις με την Παρί, έπειτα από τέσσερις μήνες όπου είχε τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στις υποχρεώσεις της Παρί, αφήνοντας πίσω του ένα τετράμηνο αποθεραπείας λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είχε υποστεί ρήξη στους συνδέσμους του δεξιού αστραγάλου τον Φεβρουάριο κι έχασε το φινάλε της σεζόν, στην οποία είχε 18 γκολ και 17 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ο 31χρονος επιθετικός έκανε επέμβαση και βρέθηκε στην πατρίδα του για την αποθεραπεία μέχρι πριν και από μερικές ημέρες, λόγω νομικών προβλημάτων που σχετίζονται με την κατασκευή τεχνητής λίμνης σε οικία του.

Τη Δευτέρα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Πουασί όπου πήρε μέρος για πρώτη φορά σε προπόνηση της Παρί, χωρίς να ασκήσει πίεση στο “λαβωμένο” πόδι του.

Advertisement