30.6
20:58

«Γλέντησε» τον ΑΝΤ1: Ο απαράβατος όρος του Αντώνη Κανάκη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το κανάλι του Αμαρουσίου

AEK1924.gr team
«Γλέντησε» τον ΑΝΤ1: Ο απαράβατος όρος του Αντώνη Κανάκη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το κανάλι του Αμαρουσίου
Advertisement

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1 γνωστοποίησε μερικά 24ωρα πριν τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη για τρία χρόνια ακόμα τόσο με το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» όσο και για ένα ακόμα  project ανθρωπιστικού χαρακτήρα, για το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Το πιθανότερο είναι, πάντως, να θυμίζει τα δύο προηγούμενα ντοκιμαντέρ που είχε ετοιμάσει για τον ΑΝΤ1, το «Immersion: Βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα» του 2013 και το «One Love Team» του 2014.

Το εν λόγω deal, βέβαια, καθυστέρησε να πραγματοποιηθεί κι αυτό λόγω του ότι ο Κανάκης είχε φροντίσει να διαμορφώσει το συμβόλαιό του με τρόπο… άκρως δεσμευτικό για τον ΑΝΤ1. 

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ο Κανάκης έθεσε έναν απαράβατο όρο στον σταθμό του Αμαρουσίου ο οποίος δεν ήταν άλλος από την απαγόρευση στους ιθύνοντες να αλλάξουν ώρα στις δύο εκπομπές του. Αντιθέτως, ο ίδιος έχει το δικαίωμα να «μετακομίσει» ανά πάσα ώρα και στιγμή θελήσει «Ράδιο Αρβύλα« και «Βινύλιο» πιο αργά στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Επιπλέον, το κανάλι δεσμεύεται να αφήσει τον παρουσιαστή να επιλέξει πότε θα ξεκινήσουν και πότε θα ολοκληρωθούν οι εκπομπές του μέσα στη σεζόν, με άλλα λόγια μπορεί να ξεκινά τελευταίος τη σεζόν και… να την κλείνει πρώτος.

Πηγή: dailymedia.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->