28.6
22:57

«Στη λίστα της Αμέρικα ο Λιβάι Γκαρσία»

AEK1924.gr team
«Στη λίστα της Αμέρικα ο Λιβάι Γκαρσία»
Advertisement

Δημοσίευμα από το εξωτερικό υποστηρίζει πως η Αμέρικα από το Μεξικό εξετάζει την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έχει ήδη απορρίψει μια πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία προ διαστήματος, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει καταστήσει σαφές πως ο 25χρονος φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο δεν πωλείται.

Το όνομα του Λιβάι Γκαρσία έχει συνδεθεί με διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, τη στιγμή που σημερινό δημοσίευμα από το εξωτερικό και την ιστοσελίδα Gazzetta Express βάζει έναν καινούργιο σύλλογο στους ενδιαφερόμενους και συγκεκριμένα την Αμέρικα του Μεξικού.

Όπως τονίζει, ο Λιβάι βρίσκεται στη λίστα της Αμέρικα που εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει επιβεβαιωθεί ότι έχει κάνει κάποια πρόταση.

Πάντως στο ποσό των 7 εκατ. ευρώ που αναφέρεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ ότι θα μπορούσε να κοστίσει η μεταγραφή του, η ΑΕΚ δεν υπήρχε καμία περίπτωση να καθίσει να συζητήσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->