Ημέρα Χουάν Πλάθα η σημερινή (27/06) με τον Ισπανό τεχνικό να παρουσιάζεται στον κόσμο της Βασίλισσας.
Σε ρυθμούς… ΑΕΚ έχει μπει τα τελευταία 24ωρα ο Χουάν Πλάθα, ο οποίος χθες «πάτησε» Αθήνα για λογαριασμό της ομάδας.
Ο πολύπειρος τεχνικός αναμένεται να σηκώσει μανίκια για τα καλά, αμέσως μετά και την επίσημη παρουσίασή του στον κόσμο της Βασίλισσας.
Σήμερα θα λάβει χώρα η εκδήλωση, με την ΚΑΕ ΑΕΚ να διοργανώνει το κιτρινόμαυρο event στη Νέα Φιλαδέλφεια και το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου», στις 17:00 το απόγευμα.
Μία εκδήλωση που αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο για τα όσα θα αναφερθούν από τον 59χρονο τεχνικό, όσο και από τον πολύ κόσμο που θα βρεθεί στον χώρο της παρουσίασης, με εκλεκτές παρουσίες.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement