25.6
14:50

Εκλογές 2023 – ΥΠΕΣ: Στο 29,13% η συμμετοχή

AEK1924.gr team
Εκλογές 2023 – ΥΠΕΣ: Στο 29,13% η συμμετοχή
Advertisement

Στο 29,13% ανέρχεται το ποσοστό της συμμετοχής στις εκλογές μέχρι τις 13:30, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών. Το ποσοστό αυτό είναι κατά 2,4% χαμηλότερο σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου.

Στο 29,13% ανέρχεται η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία μέχρι τις 13:30, σύμφωνα με ττην ενημέρωση του Υπουργείου Εσωτερικών, την οποία έκανε ο γενικός γραμματέας Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

Το ποσοστό αυτό προκύπτει από τα στοιχεία 18.794 εκλογικών κέντρων (87%) ενώ όπως σημείωσε ο κ. Σταυριανουδάκης, το αντίστοιχο ποσοστό στις εκλογές του Μαΐου ήταν στο 31,52%. «Μιλάμε για μια διαφορά 2,4% η οποία μπορεί να αξιολογηθεί ότι δεν είναι μεγάλη» σχολίασε.

Τα υψηλότερα ποσοστά συμμετοχής καταγράφονται σε ΗράκλειοΦθιώτιδα, Β’ ΘεσσαλονίκηςΒόρειο Τομέα ΑθηνώνΑνατολική Αττική και Λάρισα.

Στον αντίποδα, τα χαμηλότερα εντοπίζονται σε Φλώρινα, Κεφαλλονιά, Ευρυτανία, Λακωνία και Λευκάδα. Η μεγαλύτερη συμμετοχή έφτανε στο 33,52% ενώ η μικρότερα στο 17,03%. Όπως σημείωσε ο γγ του ΥΠΕΣ, η μικρότερη συμμετοχή καταγράφηκε σε νησιωτικές ή απομακρυσμένες περιοχές.

Επόμενη και τελευταία ενημέρωση από το υπουργείο Εσωτερικών αναμένεται στις 17:10.

 

ΠΗΓΗ:news247

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->