12.6
19:35

Ολυμπιακός: Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ περιμένει το νεύμα του Κορδόν

AEK1924.gr team
Ολυμπιακός: Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ περιμένει το νεύμα του Κορδόν

Έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, περιμένοντας την κλήση του συμπατριώτη του Αντόνιο Κορδόν. Ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων συνεργάστηκε με τον πρώτο στη Γρανάδα και θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει στην πειραϊκή ομάδα.

Έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, περιμένοντας την κλήση του συμπατριώτη του Αντόνιο Κορδόν. Ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων συνεργάστηκε με τον πρώτο στη Γρανάδα και θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει στην πειραϊκή ομάδα.

Ο Μαρτίνεθ δεν τα κατάφερε με την Εσπανιόλ την σεζόν που έφυγε, γι΄ αυτό και αποχώρησε από την ομάδα της Βαρκελώνης στις αρχές Απριλίου, με την τελευταία να υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, έκανε καλή δουλειά για τρεις σεζόν στην Γρανάδα, καθώς την πρώτη περίοδο την ανέβασε στη μεγάλη κατηγορία και τη δεύτερη την έβγαλε στην Ευρώπη, ενώ την τρίτη σεζόν την έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Europa League.

Ο 42χρονος Ισπανός προπονητής ήταν για οκτώ χρόνια στη Σεβίλλη (στην δεύτερη ομάδα και στην Κ19, αλλά και ως βοηθός στην πρώτη για δύο σεζόν) και στη συνέχεια δούλεψε στην Οσασούνα για μία περίοδο, πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γρανάδα. Παρεμπιπτόντως, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν συνεργάστηκε μόνο με τον Κορδόν στη Γρανάδα, αλλά και με τον βοηθό του τελευταίου Χοσέ Ιγνάθιο Ναβάρο στη Σεβίλλη.

Την ίδια ώρα, αξίζει να αναφέρουμε πως στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Άντονι Ιραόλα είναι κοντά στην Αλμερία. Εκτός κι αν προκύψει κάτι εξαιρετικό από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Πηγή: sport24.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement