12.6
13:38

Χάντμπολ: Η ΑΕΚ θα δώσει ξανά το παρών στο τουρνουά της Στρούγκας

AEK1924.gr team
Χάντμπολ: Η ΑΕΚ θα δώσει ξανά το παρών στο τουρνουά της Στρούγκας
Advertisement

Η Ένωση θα λάβει μέρος και φέτος στο δυνατό τουρνουά της Στρούγκας, για να τεστάρει τις δυνάμεις της, για την επόμενη σεζόν.

Η ΑΕΚ για ακόμα μια φορά, προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει και φέτος στο 51ο Διεθνές τουρνουά της Στρούγκας, το διάστημα 16-19 Αυγούστου, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Goran Poposki Babec».

Το συγκεκριμένο είναι το πιο παλιό παραδοσιακό Διεθνές τουρνουά, το οποίο ξεκίνησε το 1973, και έχει γίνει θεσμός όλα αυτά τα χρόνια για τις ομάδες.

Απ’ εκεί και έπειτα, την περασμένη σεζόν η διοργάνωση είχε 8 ομάδες, φέτος όμως θα είναι έξι, εκ’ των οποίων οι τρεις είναι εγχώριες και οι τρεις ξένες.

Μεταξύ των ξένων ομάδων, θα είναι η ΑΕΚ, η Σουηδική ομάδα Guif και η Σερβική, Παρτιζάν, ενώ απ’ τις ομάδες της εγχώριες, θα είναι η Vardar, η Alkaloid και η γηπεδούχος Struga.

Απ’ εκεί και έπειτα, η Ένωση θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, για τη νέα σεζόν μεταξύ τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου και το τουρνουά θα αποτελέσει, το πρώτο δυνατό τεστ της ομάδας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->