10.6
23:45

Μητσοτάκης: «Γήπεδο και στον ΠΑΟΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στην πλατεία Κουφαλίων στην Θεσσαλονίκη και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η κυβέρνηση έκανε ότι έπρεπε για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το δικό του γήπεδο.

Σε ομιλία του στην πλατεία Κουφαλίων στην Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Νέας ΔημοκρατίαςΚυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για την κατασκευή γηπέδου και για την ομάδα του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως η κυβέρνησή του έκανε όλα όσα απαιτούνταν από την πλευρά της προς αυτή την κατεύθυνση και τώρα απομένει η συνεργασία με τον επενδυτή για να προχωρήσει το πρότζεκτ.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Και έχουμε και ακόμα κάποιες εκκρεμότητες εδώ. Μια δέσμευσή μας την οποία πρέπει να υλοποιήσουμε εδώ για τη βόρεια Ελλάδα. Λοιπόν, γήπεδο και στον ΠΑΟΚ. Ουδέποτε στην Βόρεια Ελλάδα και ειδικά στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης δεν είχαν δρομολογηθεί τόσα σημαντικά, τόσα μεγάλα έργα.

Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, να πω μία κουβέντα ακόμα, ότι πολεοδομικά το Προεδρικό Διάταγμα για τις χρήσεις γης έχει ολοκληρωθεί. Εμείς κάναμε αυτά τα οποία έπρεπε να κάνουμε και τώρα πρέπει να συνεργαστούμε με τον επενδυτή για να φτιαχτεί επιτέλους το γήπεδο του ΠΑΟΚ, ώστε να μην έχετε κανένα παράπονο εδώ και η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει και αυτή ένα -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- υπερσύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου».

Πηγή: gazzetta.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement