09.6
16:48

Στις 30 Οκτωβρίου η απονομή της «Χρυσής Μπάλας» του 2023

AEK1924.gr team
Advertisement

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, θα αποκαλυφθούν τα ονόματα των διαδόχων των Καρίμ Μπενζεμά και Αλέξια Πουτέγιας, καθώς και των νικητών των άλλων βραβείων (το τρόπαιο Kopa για τον καλύτερο νεαρό παίκτη της σεζόν, ηλικίας κάτω των 21 ετών, τον τρόπαιο Yachine για τον καλύτερο τερματοφύλακα, το «Βραβείο Σόκρατες» που προορίζεται για ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε κοινωνικά και φιλανθρωπικά έργα).

Τα ονόματα των 30 υποψηφίων για την «Χρυσή Μπάλα» ανδρών και των 20 υποψηφίων για την «Χρυσή Μπάλα» γυναικών, θα γίνουν γνωστά στις 6 Σεπτεμβρίου.

Μετά την επιβράβευση των παικτών για την απόδοσή τους κατά την διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους, το τρόπαιο ευθυγραμμίζεται τώρα με το ημερολόγιο της αθλητικής σεζόν.

Τα κριτήρια βράβευσης έχουν αναθεωρηθεί, καθώς οι ατομικές εμφανίσεις και ο αποφασιστικός και εντυπωσιακός χαρακτήρας των διεκδικητών θα είναι το πρώτο κριτήριο και προηγείται από την συλλογική πτυχή και τα τρόπαια που κατακτήθηκαν και την κλάση του παίκτη και την αίσθηση του ευ αγωνίζεσθαι.

Η κριτική επιτροπή περιορίστηκε σε 100 ψηφοφόρους, δημοσιογράφους από τις 100 κορυφαίες χώρες στην κατάταξη της FIFA (έναντι 170 προηγουμένως) και 50 ψηφοφόρους για την «Χρυσή Μπάλα» γυναικών.

Πηγή: sdna.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement