09.6
17:04

Αυτά είναι τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με νεότερη ανακοίνωση, γνωστοποίησε όλες τις λεπτομέρειες και τις τιμές για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν, για τις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε επίσημη και πλήρη ενημέρωση όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν για τις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η Ένωση έφερε στο φως της δημοσιότητας όλες τις λεπτομέρειες, αλλά κυρίως τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίες είναι ίδιες για τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά υπάρχει και ένα έξτρα ποσό για τις ευρωπαϊκές.

Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να ανανεώσει το διαρκείας του, ή να αγοράσει και θέλει και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα πρέπει να πληρώσει ένα έξτρα ποσό.

Για παράδειγμα, για το πέταλο των οργανωμένων το οποίο κοστίζει 300 ευρώ, για τις εγχώριες διοργανώσεις το διαρκείας, για να έχει ο φίλαθλος πρόσβαση στα ευρωπαϊκά θα πρέπει να δαπανήσει άλλα 120 ευρώ, συνολικά δηλαδή 420 ευρώ.

Απ’ εκεί και έπειτα, αξίζει να σημειωθεί ότι από φέτος τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία, ουρές και ταλαιπωρία για τον κόσμο της ομάδας.

Όποιος επιθυμεί, θα αποκτάει το διαρκείας του σε ψηφιακή μορφή, ή θα το παραλαμβάνει ταχυδρομικά στο σπίτι του, στην κλασική μορφή.

Αναλυτικά η όλη επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2023-2024 αρχίζει την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στις 10.00.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοπορεί παρέχοντας ολοκληρωμένη πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία, ουρές και ταλαιπωρία!

Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου σε ψηφιακή μορφή ή να το παραλάβεις στο σπίτι σου ταχυδρομικά στην κλασική του μορφή (οι αποστολές θα αρχίσουν από 3/7).

Τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας κυκλοφορούν ακριβώς στις ίδιες τιμές με αυτές της περιόδου 2022-2023. Επιπλέον παρέχεται η ευκαιρία να αγοράσεις σε προνομιακή τιμή τη θέση σου για όλη τη σεζόν και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σε πρώτη φάση δικαίωμα αγοράς έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023, που μπορούν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Θα ακολουθήσουν το άνοιγμα της διάθεσης για τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς και η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

Όλες τις πληροφορίες, τις τιμές, τις λεπτομέρειες για τις περιόδους αγορών και τις αντίστοιχες προϋποθέσεις, μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Για την τηλεφωνική αγορά του εισιτηρίου διαρκείας σας επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο στο 211 8886068.

Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη Μάνα ΑΕΚ, αφού τα χρήματα αυτά καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των δεκάδων ερασιτεχνικών τμημάτων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Προνόμια κατόχων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος για τους αγοραστές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας. Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια – προσφορές των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, πατήστε ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement