08.6
15:59

Παραιτήθηκε ο Τριαντόπουλος αλλά μένει κοντά στην ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Νέο ρόλο αναλαμβάνει ο Τάκης Τριαντόπουλος, με απόφαση Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος παραιτείται από την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του ως Manager Director στην ΚΑΕ ΑΕΚ ο Τάκης Τριαντόπουλος, παραμένοντας ωστόσο κοντά στην ομάδα.

Τέλος του μήνα παραιτείται των αρμοδιοτήτων που κατείχε στην Βασίλισσα καθ’ όλη την σεζόν που ολοκληρώθηκε και αναλαμβάνει έναν άλλον κομβικό ρόλο, με εντολή Μάκη Αγγελόπουλου.

Ο ρόλος αυτός θα αφορά την αξιοποίηση του κλειστού γηπέδου στα Άνω Λιόσια, «Olympic Hall», και των εγκαταστάσεων περιμετρικά αυτού. Ένας άκρως σημαντικός ρόλος, τον οποίο θα επιτελέσει μετά από πρόταση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, η οποία και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα γίνει οριστικά αποδεκτή.

Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα φέτος από τον Αγγελόπουλο στην συνολική αξιοποίηση των εγκαταστάσεων στα Άνω Λιόσια, με τον Τριαντόπουλο να αναλαμβάνει έναν κομβικό ρόλο σε αυτό το εγχείρημα.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών και η εμπιστοσύνη που «χτίστηκε» μεταξύ τους, στην πορεία μίας δύσκολης σεζόν, οδήγησε τον Αγγελόπουλο να ζητήσει από τον Τριαντόπουλο να παραμείνει κοντά στον σύλλογο.

Για την ΚΑΕ ΑΕΚ αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι λειτουργίας του οργανισμού, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα, η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων στα Άνω Λιόσια.

Έτσι, τέλος του Ιουνίου το πολύπειρο στέλεχος της Βασίλισσας, παραιτείται των αρμοδιοτήτων του ως Manager Director της ΚΑΕ και… σηκώνει μανίκια στο νέο του έργο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement