07.6
19:58

«Τσεκάρει» Σαντάνα η ΑΕΚ (VID)

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Βραζιλιάνος με βουλγαρικό διαβατήριο χαφ, βρίσκεται στα υπόψιν της ΑΕΚ και τσεκάρεται απ’ τους ανθρώπους της ομάδας για την ενίσχυση της.

Τις τελευταίες ημέρες έχει… βουίξει η Βραζιλία, ότι ο Άλεξ Σαντάνα βρίσκεται στα ραντάρ της ΑΕΚ και μάλιστα το τελευταίο δημοσίευμα, κάνει λόγο ότι οι Κιτρινόμαυροι προσέγγισαν τους εκπροσώπους του παίκτη, ρωτώντας πως έχουν τα δεδομένα.

Η αλήθεια είναι ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, με τον Άλεξ Σαντάνα να βρίσκεται στα υπόψιν της ΑΕΚ και να τσεκάρεται απ’ τους κιτρινόμαυρους για την ενίσχυση της ομάδας, χωρίς ωστόσο να παίζει μόνος του, την δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, τσεκάρουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, μαζί πάντα με την σύμφωνη γνώμη του Ματίας Αλμέιδα και συλλέγουν δεδομένα, από διάφορες επιλογές, για να έχουν μια πλήρη εικόνα.

Μεταξύ αυτών των επιλογών, είναι ο Άλεξ Σαντάνα, ο οποίος αγωνίζεται στα χαφ, ως κεντρικός και επιθετικός χαφ, έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, πολύ καλή πρώτη επαφή με την μπάλα, ενώ διαθέτει ένα δεξί πόδι… φαρμάκι, που μπορεί να τιμωρήσει την αντίπαλη εστία, όποτε του δοθεί χώρος από μακρινή απόσταση.

Επίσης, έχει την πάσα και δημιουργεί κινδύνους, αλλά διαθέτει και θετικά φυσικά χαρακτηριστικά, σε ταχύτητα, δύναμη και αντοχή, αποτελώντας γενικά μια ενδιαφέρουσα επιλογή για την ΑΕΚ, η οποία ψάχνει επιλογές στην μεταγραφική αγορά.

Πως θα μπορούσε ο Πινέδα να συνδεθεί με τον Σαντάνα;

Θα μπορούσε να πει κανείς, λόγω της θέσης του Σαντάνα, ότι μπορεί και να ήταν μια επιλογή ως αντι-Πινέδα, αλλά απ’ την στιγμή που η Ένωση δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του Μεξικανού και συνεχίζει να την κυνηγάει, τότε δεν αποκλείεται να τσεκάρεται εφόσον υπάρξει αδιέξοδο στο θέμα Πινέδα, παρότι σαν χαρακτηριστικά οι δυο παίκτες είναι διαφορετική, αλλά αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Ο Άλεξ Σαντάνα, αγωνίζεται στην βραζιλιάνικη Ατλέτικο Παραναένσε, ενώ στην Ευρώπη είχε έρθει στη Βουλγαρία, για λογαριασμό της Λουντογκόρετς, καταφέρνοντας μετά από δυο χρόνια παρουσίας να πάρει και το βουλγάρικο διαβατήριο, με αποτέλεσμα να μην πιάνει θέση ξένου ως μη κοινοτικός.

Απ’ εκεί και έπειτα, κοστολογείται στα 2,3 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τα Μέσα της Βραζιλίας, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 και υπολογίζεται κανονικά απ’ την βραζιλιάνικη ομάδα, η οποία δεν καίγεται να τον παραχωρήσει, συνεπώς σε περίπτωση που η ΑΕΚ πάρει την απόφαση για την απόκτηση του, θα πρέπει με ένα… ελκυστικό ποσό να πείσει την Ατλέτικο Παραναένσε για να πει το “ναι”.

Ωστόσο, όπως προείπαμε και παραπάνω, κάτι περισσότερο για την ώρα, δεν υπάρχει για τον Άλεξ Σαντάνα και την ΑΕΚ, απλά η Ένωση τσεκάρει μεταξύ άλλων και την περίπτωση του Βραζιλιάνου με βουλγαρικό διαβατήριο, συλλέγοντας παράλληλα πολύτιμες πληροφορίες που θα γίνουν στην πορεία χρήσιμες, για τις τελικές αποφάσεις των Κιτρινόμαυρων.

Δείτε αγωνιζόμενο τον Άλεξ Σαντάνα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement