06.6
15:05

Διαρκείας 2023/24: Ίδιες οι τιμές για Ελλάδα – Ξεχωριστό πακέτο η Ευρώπη!

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε με ανακοίνωση της, ότι από την Δευτέρα 12 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024.

Απ’ την Δευτέρα 12 Ιουνίου, θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν 2023-2024.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε τα χρονικά περιθώρια για κάθε κατηγορία, τόσο για ανανέωση, όσο και για αγορά, γνωστοποιώντας ότι οι τιμές θα είναι ίδιες για τα διαρκείας με ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλλάδος, ενώ θα δίνεται η ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί να αγοράσει σε προνομιακή τιμή την θέση του για όλα τα ματς της Ένωσης (και για τα ευρωπαϊκά) μέσα στη σεζόν.

Εν’ ολίγοις, τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα πωλούνται ξέχωρα των διαρκείας απ’ την Ένωση και όποιος επιθυμεί, θα το αγοράσει σε προνομιακή τιμή.

Με απλά λόγια το απλό διαρκείας για τα ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδος, θα έχει τις ίδιες τιμές με πέρυσι και το ολοκληρωμένο διαρκείας με τα ευρωπαϊκά ματς θα έχει μια αύξηση σε προνομιακή τιμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη σεζόν 2023-2024 ξεκινάει την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στις 10.00.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοπορεί παρέχοντας ολοκληρωμένη την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία, ουρές και ταλαιπωρία!

Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου σε ψηφιακή μορφή ή να το παραλάβεις στο σπίτι σου ταχυδρομικά στην κλασική του μορφή.

Τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας κυκλοφορούν ακριβώς στις ίδιες τιμές με αυτές της περιόδου 2022-2023. Επιπλέον παρέχεται η ευκαιρία να αγοράσεις σε προνομιακή τιμή την θέση σου για όλη την σεζόν και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

12/6 – 27/6
Ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

30/6 – 4/7
Αγορά διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας για τους περσινούς κατόχους των «θέσεων UEFA» (Θύρες 46,47,48).

7/7 – 21/7
* Ελεύθερη αγορά διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.
**Αγορά της θέσης τους και για τους ευρωπαϊκούς αγώνες για όλους όσοι έχουν ανανεώσει έως και τις 4/7.

24/7 – 31/07
Άνοιγμα αγοράς της θέσης τους όλων των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (εξαιρούνται οι φίλαθλοι που έχουν επιλέξει θέσεις που έχουν δεσμευτεί για τις ανάγκες της UEFA).

Πριν την έναρξη της διάθεσης θα υπάρξει νεότερη αναλυτική ενημέρωση για όλες τις λεπτομέρειες που ενδιαφέρουν όλους όσοι θέλουν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους ή να γίνουν από φέτος κάτοχοι διαρκείας της Νταμπλούχου Ελλάδας ΑΕΚ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement