06.6
16:21

Αυτές είναι οι τιμές των διαρκείας για Ελλάδα, χωρίς Ευρώπη (ΦΩΤΟ)

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Αυτές θα είναι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την σεζόν 2023/2024 για τα ελληνικά ματς, χωρίς τα ευρωπαϊκά.

Νωρίτερα με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιουνίου, θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Στην ίδια ανακοίνωση η ΑΕΚ επισήμανε, ότι θα υπάρχουν δυο κατηγορίες διαρκείας, τονίζοντας ότι οι τιμές θα παραμείνουν ίδιες σε σύγκριση με τα περυσινά διαρκείας, αλλά θα είναι αποκλειστικά και μόνο για τα ελληνικά ματς (πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος).

Η Ένωση ξεκαθάρισε ότι όποιος επιθυμεί να πάρει ολοκληρωμένο διαρκείας, έχοντας και τα ευρωπαϊκά ματς μέσα, τότε θα πρέπει θα υπάρξει αύξηση, αλλά σε προνομιακή τιμή για τον κάτοχο.

Συνεπώς, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την Ελλάδα της επόμενης σεζόν 2023/2024, θα είναι ίδια με της περυσινής σεζόν, όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα.

Πιο συγκεκριμένα, θα είναι 300 ευρώ το εισιτήριο διαρκείας για το πέταλο των οργανωμένων της ORIGINAL 21, ενώ στο απέναντι πέταλο η τιμή θα είναι στα 400 ευρώ.

Τώρα, όσον αφορά τους κατόχους που θα συμπεριλάβουν και τα ευρωπαϊκά ματς στο διαρκείας τους, οι τιμές δεν έχουν γνωστοποιηθεί αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες, επίσημα απ’ την ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο περυσινός χάρτης του γηπέδου με τις τιμές των Εισιτηρίων Διαρκείας για την σεζόν 2022/2023, οι οποίες θα είναι ίδιες με τις φετινές τιμές για τις εγχώριες διοργανώσεις:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement