05.6
19:42

«Χαμηλώνει» το θέμα προπονητή η Βασίλισσα

AEK1924.gr team
Advertisement

Σημερινά (05/06) δημοσιεύματα έκαναν λόγο για προσεχής άφιξη του Πλάθα στην Ελλάδα για δια ζώσης συζητήσεις με την ΚΑΕ ΑΕΚ, κάτι το οποίο -κατηγορηματικώς- διαψεύσθηκε.

Σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή βρίσκεται η Βασίλισσα, με τη νέα αγωνιστική σεζόν και τον σχεδιασμό της να κρίνεται από αυτή την επιλογή της.

Πολλά τα ονόματα που έχουν ακουστεί και γραφτεί, όμως -σύμφωνα με την θέση της ΚΑΕ ΑΕΚ- δεν έχει προχωρήσει κάποια από αυτές τις περιπτώσεις σε τέτοιο βαθμό που να αναμένουμε αφίξεις.

Μάλιστα, δημοσίευμα που έβλεπε τον Πλάθα -εκ των προπονητών που ασχολείται η ΑΕΚ- να καταφθάνει στην Ελλάδα για δια ζώσης συζητήσεις με την ομάδα, διαψεύσθηκε κατηγορηματικά, τονίζοντας ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ομάδας πως «δεν έχει προγραμματιστεί και ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δεν υπάρχει, με ΚΑΝΕΝΑΝ προπονητή».

Το μήνυμα του Γιώργου Νικολάου:

«Επειδή τα Ελληνικά είναι δύσκολα, και η ανεπίσημη διάψευση από πλευράς της ΚΑΕ ερμηνεύτηκε ως… επιβεβαίωση από ορισμένους, ενημερώνω και ΕΠΙΣΗΜΑ, ότι ΚΑΜΙΑ ΑΦΙΞΗ, κανενός προπονητή, δεν έχει προγραμματιστεί και ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δεν υπάρχει, με ΚΑΝΕΝΑΝ προπονητή.

Είναι αλήθεια, ότι έχει πραγματοποιηθεί μία έρευνα με βάση τα «θέλω» του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, αλλά καμία έρευνα δεν συνιστά είδηση. Παρακαλώ τους συναδέλφους να κάνουν υπομονή.

Αντιλαμβανόμαστε το ενδιαφέρον και ενδεχομένως και τις ευγενείς προθέσεις, αλλά η ενημέρωση για την όποια επαφή ή εξέλιξη θα γίνει αρμοδίως.

Ο κ. Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του ασχολούνται σχολαστικά (και) με το θέμα αυτό, σταθμίζοντας καταστάσεις και δεδομένα, σε διάφορα μέτωπα, δίχως βερμπαλισμούς και βιασύνες, και θα ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ για όλα όταν έρθει η ώρα». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement