05.6
19:11

ΑΕΚ: «Πρόθεση η ομάδα να αγωνιστεί στην VolleyLeague»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Θέση για τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ πήρε η Ερασιτεχνική -μέσω επίσημης ανακοίνωσης- κόβοντας τον… αέρα σε όσους προσπαθούν να επωφεληθούν.

Η άνοδος της ΑΕΚ της Καρδιάς εκεί που ανήκει -στην VolleyLeague- έχει ανοίγει -εκ νέου- τις συζητήσεις για την βιωσιμότητα του τμήματος.

Τις τελευταίες ημέρες βάζουν το τμήμα σε δύσκολη θέση, εμφανίζοντας υπέρογκα ποσά ως οφειλές της ομάδας σε παλαιότερους αθλητές και προπονητές.

Έτσι, η διοίκηση της ΑΕΚ θέλησε να φωνάξει «STOP» στις αμπελοφιλοσοφίες και κακόβουλες εκτιμήσεις, ξεκαθαρίζοντας πως ο στόχος είναι η ομάδα να συμμετάσχει κανονικά στην Α1 κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Λόγω πρόσφατων ανακριβών δημοσιευμάτων που αφορούν στο παρόν και το μέλλον του ανδρικού βόλεϊ, η ΑΕΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τους φιλάθλους της για τις προθέσεις της και προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Η πρόθεση της διοίκησης είναι να αγωνιστεί η ομάδα στην VolleyLeague, διακανονίζοντας παράλληλα όσες εκ των παλαιών οφειλών εκκρεμούν ακόμη. Θα πρέπει ωστόσο να ξεκαθαριστεί ότι στην προσπάθεια της αυτή, η ΑΕΚ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχτεί εκβιασμούς και να ικανοποιήσει παράλογες απαιτήσεις οποιουδήποτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement