04.6
09:48

Μελισσανίδης: «Και τι δεν ζήσαμε φέτος…»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο ισχυρός άντρας της Ένωσης μπορεί να μην κατάφερε να δώσει το παρών στη γιορτή για τα 40 χρόνια του ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης ωστόσο μετέφερε το μήνυμα του το οποίο διαβάστηκε από την Ανθή Παπακώστα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν κατάφερε να βρεθεί στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια του ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης αλλά απέστειλε ένα γράμμα με υπέροχα λόγια. Αναλυτικά τα λόγια του Μελισσανίδη τα οποία μετέφερε στην εκδήλωση η Ανθή Παπακώστα:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι. Διανύουμε μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία της ομάδας μας. Η λειτουργία του νέου μας γηπέδου στην δική μας γη στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνδυάστηκε με την δημιουργία μιας εξαιρετικής ομάδας με αρχιτέκτονα τον προπονητή μας, Ματίας Αλμέιδα. Η μεγάλη μας οικογένεια, η οικογένεια της ΑΕΚ πορεύτηκε ενωμένη και αγαπημένη όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια και στο τέλος δικαιώθηκε! Και τι δεν ζήσαμε φέτος. Πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια του γηπέδου μας, συγκινηθήκαμε στον πρώτο μας αγώνα, κατακτήσαμε πανάξια το νταμπλ έπειτα από 46 χρόνια. Και αν για όλα αυτά μοχθούν καθημερινά οι άνθρωποι στον οργανισμό της ομάδας μας, Τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία και την υποστήριξη του κόσμου. Αυτή η σπουδαία χρονιά για την ΑΕΚ μας συμπίπτει και με τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου σας. Μια πόλη με ιστορικούς δεσμούς με την ΑΕΚ. Σας εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια αγάπη και τον ίδιο ενθουσιασμό κοντά στην ΑΕΚ και για τα επόμενα 40 χρόνια!», ανέφερε στο γράμμα του ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος έκανε δώρο στον Σύνδεσμο και την πρώτη κορνίζα του νταμπλ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement