02.6
13:27

Παροξυσμός για τα εισιτήρια διαρκείας πριν καν… κυκλοφορήσουν – Λίστα αναμονής και για σουίτες

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν σπάσει το τηλεφωνικό κέντρο της ομάδας και ρωτούν λεπτομέρειες για το πότε θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Την απόλυτη παράνοια συνεχίζουν να ζουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, που μετά την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια και την κατάκτηση του ντάμπλ, ήδη σκέφτονται την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν σπάσει όλες αυτές τις εβδομάδες το τηλεφωνικό κέντρο της ομάδας, θέλοντας να μάθουν πότε θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι γίνεται χαμός από πλευράς ενδιαφέροντος και ζήτησης, μετά το ματς με τον Άρη, ούτε καν μετά τον Βόλο ή τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους ανθρώπους της ομάδας που βρίσκονται στο τηλεφωνικό κέντρο να μιλούν, ότι νιώθουν σαν να βρίσκονται στην κορύφωση της περιόδου διάθεσης από κόσμο που παίρνουν για τα διαρκείας.

Μάλιστα, τηλεφωνεί κόσμος όχι μόνο από Αθήνα, αλλά κι’ εκτός Αθήνας και από εξωτερικό, οι οποίοι θέλουν να είναι πανέτοιμοι για να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Απ’ εκεί και έπειτα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους, για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και υπολογίζεται πως μέσα του μήνα, θα υπάρξουν οι ανάλογες ανακοινώσεις, με όλες τις λεπτομέρειες και όλα τα πακέτα, που πιθανόν θα υπάρξουν.

Επίσης, υπάρχει μεγάλη ζήτηση από εταιρείες και επιχειρηματίες ως πρόσωπα, για να κλείσουν τις ήδη… κλεισμένες σουίτες και γι’ αυτό, έχουν μπει σε λίστα αναμονής, για το αν και όποτε ανοίξει η διάθεση τους και πάλι.

Οι φίλοι της ΑΕΚ, ζουν την καλύτερη περίοδο τους και δικαιωματικά, αφού η ομάδα επέστρεψε στη φυσική της έδρα απ’ τον περασμένο Οκτώβριο και πριν λίγες ημέρες με το νταμπλ, επέστρεψε στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement