29.5
16:50

Μπάγερν Μονάχου: Παραμένει ο Τούχελ παρά τις απολύσεις Καν και Σαλιχάμιτζιτς

AEK1924.gr team
Μπάγερν Μονάχου: Παραμένει ο Τούχελ παρά τις απολύσεις Καν και Σαλιχάμιτζιτς

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Τόμας Τούχελ δεν σκέφτεται να αποχωρήσει πρόωρα από την Μπάγερν παρά την απόλυση των ανθρώπων που τον πήραν στην ομάδα.

Η Μπάγερν πανηγυρίζει την κατάκτηση του 11ου συνεχόμενου πρωταθλήματος εν μέσω της απόλυσης των Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς από τον σύλλογο. Η κίνηση αυτή τροφοδότησε φήμες για το μέλλον του Τούχελ στον βαυαρικό πάγκο.

Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν και της Λίβερπουλ, Ντίτμαρ Χάμαν δήλωσε στη γερμανική τηλεόραση: “Όταν φέρονται σε ανθρώπους έτσι, πρέπει να σκεφτείς: ‘Θέλω να μείνω για να δουλέψω σε αυτό το κλαμπ;’ Δεν αποκλείω ο Τούχελ να φύγει σύντομα και με δική του θέληση”.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Γρήγορα βέβαια ήρθε και η διάψευση. Σύμφωνα με τους Φλόριαν Πλέτενμπεργκ και Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γερμανός τεχνικός της Μπάγερν θέλει να μείνει στην ομάδα και δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει, παρά τις πρόσφατες εξελίξεις.

Θυμίζουμε πως ο Τούχελ είχε δηλώσεις γι’ αυτές τις δύο απολύσεις: “Ο Χασάν και ο Όλιβερ με κάλεσαν πριν από οκτώ εβδομάδες, με έπεισαν ότι θα τα καταφέρουμε μαζί. Από την πλευρά μου εγώ έπεισα τους συνεργάτες μου. Θα πρέπει να το επεξεργαστώ πρώτα. Αντί να πανηγυρίζουμε, έχουμε ακόμη ένα πολιτικό ζήτημα”.

Advertisement