29.5
23:25

ΜΜΕ Αργεντινής: «Η Αμέρικα είναι διατεθειμένη να δώσει 3,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Αλμέιδα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Δυο ρεπορτάζ της Αργεντινής, αναφέρουν το ποσό που μπορεί να δαπανήσει η μεξικάνικη Αμέρικα, για τον Ματίας Αλμέιδα.

Το ενδιαφέρον της μεξικάνικης Αμέρικα για τον Ματίας Αλμέιδα, είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο δυο ρεπορτάζ απ’ την Αργεντινή και συγκεκριμένα των Ole και Clarin, πήγαν ένα βήμα παρακάτω και γνωστοποίησαν το ποσό που είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν οι Μεξικανοί.

Πιο αναλυτικά, οι δυο εφημερίδες της Αργεντινής αναφέρουν ότι ο προπονητής της ΑΕΚ βρίσκεται μέσα στις επιλογές για τον πάγκο της Αμέρικα, για να αντικαταστήσει τον Φερνάντο Ορτίθ.

Σ’ αυτό το σημείο, αναφέρεται ότι ο Ορτίθ αμειβόταν περίπου με 850 χιλ. ευρώ τον χρόνο και οι Μεξικανοί πάντα με βάσει των Αργεντινών, έχουν την πρόθεση να προσφέρουν συμβόλαιο-μαμούθ στον Αλμέιδα.

Για την ακρίβεια αναφέρεται το ποσό των 3,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ως το ποσό που είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η Αμέρικα, για να πείσει τον Αλμέιδα να πει το “ναι” και να αφήσει την ΑΕΚ και την Ελλάδα, για την ομάδα τους.

Αυτό που αξίζει να θυμήσουμε, είναι ότι ο Αλμέιδα δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2028 με την ΑΕΚ και έχει ξεκαθαρίσει ουκ ολίγες φορές ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

Ωστόσο, αν ποτέ επιθυμούσε να αποχωρήσει, θα έπρεπε η Αμέρικα, ή η εκάστοτε ομάδα που επιθυμούσε να τον αποκτήσει, να έκανε χρήση την ρήτρα αποδέσμευσης των 10 εκατ. ευρώ, που έχει στο συμβόλαιο του ο Αργεντινός τεχνικός, ώστε να μην μπορεί η ΑΕΚ να τον κρατήσει στον πάγκο της.

Προφανώς, ένα τέτοιο ποσό είναι απαγορευτικό για οποιανδήποτε ομάδα, στο να τα δαπανήσει και να αποκτήσει κάποιο προπονητή, εκτός βέβαια απ’ τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement