
Ο Γιώργος Μελισσανίδης έδωσε στον Πρίγκιπα Αλβέρτο το μπλουζάκι της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ, στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη στο Πριγκιπάτο.
Ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μονακό στα πλαίσια του grand-prix της Formula 1 είχε φέτος… κιτρινόμαυρο χρώμα.
Συγκεκριμένα, ο γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιώργος, βρέθηκε στο Πριγκιπάτο για το 30στό «World Stars Football Match» στο στάδιο «Λουί Ντε».
Μάλιστα, ο Γιώργος Μελισσανίδης είχε μαζί του, το μπλουζάκι της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ, και το παρέδωσε πριν την έναρξη του αγώνα, στον Πρίγκιπα Αλβέρτο, ο οποίος το παρέλαβε με ένα χαμόγελο.
Απ’ εκεί και έπειτα, ο γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη, πήρε μέρος στον αγώνα με την Star Team MC, καθώς ήταν καλεσμένος στο παιχνίδι των πιλότων με τους επωνύμους (μεταξύ των οποίων ήταν και ο Νόβακ Τζόκοβιτς) και θα παραμένει στο Μονακό για να παρακολουθήσει το grand-prix.
Δείτε την φωτογραφία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement