Στην σχετική λίστα της Εθνικής Μεξικού ο άσος της ΑΕΚ για το Final-Four του Concacaf Nations League.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικού ανακοίνωσε την προεπιλογή ενόψει του Final-Four του Concacaf Nations League.
Μία λίστα 40 ποδοσφαιριστών που έχουν πάρει το… προβάδισμα για τον αγώνα της 15ης Ιουνίους, εκεί που το Μεξικό θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ.
Σε αυτή την (πρώτη) λίστα, δεν γινόταν να μην βρίσκεται ο πολύ φορμαρισμένος με τα κιτρινόμαυρα, Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός άσος της ΑΕΚ περιλαμβάνεται στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του και βλέπει… 23άδα.
Τόσοι (23) θα είναι και οι παίκτες που θα στελεχώσουν την τελική αποστολή της Εθνικής Μεξικό του Ντιέγκο Κόκα, με τον Πινέδα να αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη του συγκροτήματος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement