Άγνωστο είναι αυτή τη στιγμή το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα, όπως και το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Ο Μεξικανός άσος ήταν ένας καθοριστικός παίκτης φέτος για την ΑΕΚ, που κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά μιλώντας ο ίδιος σε εκπομπή του FOX Sports Radio αποκάλυψε πως θα ήθελε να αγωνιστεί στο Champions League.
«Το ξεκαθάρισα στον Ματίας ότι οι διαδικασίες θα ρυθμιστούν από αυτούς που κάνουν τις διαπραγματεύσεις, εγώ απλά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Οπότε αφήνουμε τις συζητήσεις στις ομάδες», ανέφερε ο Πινέδα.
Από την άλλη, ο 27χρονος άσος μίλησε για το όνειρο της κατάκτησης του νταμπλ στην Ελλάδα υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, αλλά και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Champions League της νέας χρονιάς με την ΑΕΚ.
«Προς το παρόν απολαμβάνουμε αυτό το στάδιο. Εχω μιλήσει 1000 φορές με τον Ματίας και το έχουμε πει, κατακτήσαμε το νταμπλ στην Τσίβας, θα ήταν ωραίο να το κάνουμε κι εδώ. Το να αγωνιστώ στο Champions League θα είναι το πιο ωραίο πράγμα», επισήμανε.
🐐🥹 “HE PLATICADO CON MATÍAS MIL VECES DE LO BONITO QUE SERÍA EL DOBLETE AQUÍ, COMO EN CHIVAS”
¿Orbelín Pineda se quedará en el AEK? 🇬🇷
🚨 “SE LO DEJO EN LA MESA A LOS CLUBES”#FSRadioMX pic.twitter.com/eNw9JqKRfl
— FOX Sports MX (@FOXSportsMX) May 16, 2023
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement