15.5
16:38

Κωνσταντινίδου: «Δέθηκα με την ΑΕΚ και ήταν προτεραιότητα μου να μείνω!»

AEK1924.gr team
Advertisement

Η αρχηγός της ΑΕΚ, έκανε την πρώτη της δήλωση, μετά την ανανέωση του συμβολαίου της, τονίζοντας πως έχει δεθεί με την ομάδα και ήταν προτεραιότητα της, να μείνει.

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου μετά την ανανέωση του συμβολαίου της, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Η αρχηγός της Ένωσης, τόνισε ότι δέθηκε με την ΑΕΚ και με τους ανθρώπους της και είναι πολύ χαρούμενη που έμεινε στην οικογένεια της ομάδας, η οποία και ήταν προτεραιότητα της.

Αναλυτικά όσα είπε η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου στο aek.gr:

Λαμπρινή, πρώτη σου χρονιά πέρυσι στην ΑΕΚ και μάλιστα ως αρχηγός, τη συνδύασες με Κύπελλο. Συνεχίζεις εδώ και ξέρουμε ότι είναι κάτι που το ήθελες πολύ. Οπότε η πρώτη ερώτηση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη. Συναισθήματα;
«Είμαι παρά πολύ χαρούμενη που έμεινα στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ήταν από την αρχή, η ξεκάθαρη προτεραιότητά μου. Δέθηκα πολύ με την ομάδα και με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Όλοι μαζί χτίσαμε μια ομάδα από μέταλλο, που πέτυχε τον έναν από τους δύο στόχους της. Του χρόνου θέλουμε να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατές και καλύτερες».

Η πρώτη σεζόν ήταν ξεκάθαρα επιτυχημένη, αλλά νομίζω ότι έμεινε κι ένα «γαμώτο» επειδή μπορούσε αυτή η ομάδα να περάσει στον τελικό και να κάνει το νταμπλ. Αισθάνεσαι κι εσύ ότι υπάρχει αυτό το απωθημένο ενόψει και της νέας σεζόν;
«Η φετινή χρόνια είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Σίγουρα θέλαμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα και στο πρωτάθλημα. Όμως μην ξεχνάμε ότι το φετινό πρωτάθλημα ήταν πολύ αμφίρροπο και ίσως από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων χρόνων. Μας μένει μια πικρία γιατί όντως μπορούσαμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα, αλλά και η δίψα για το επόμενο».

Η ΑΕΚ όλα δείχνουν ότι θα «μετακομίσει» σε μια νέα έδρα, όπου και για εσάς, η δουλειά θα μπορεί να γίνει πιο επαγγελματικά. Πόσο σημαντικό είναι αυτό;
«Για εμάς τις αθλήτριες, ίσως αυτό να είναι το πιο σημαντικό από όλα. Μετά από μια χρόνια παράξενη, όσον αφορά στην έδρα μας, πλέον η ομάδα να έχει ένα γήπεδο που να μπορεί να το αποκαλεί σπίτι της».

Κόσμος της ΑΕΚ. Τον ζήσατε όλη τη χρονιά. Αποτέλεσε ένα επιπλέον κίνητρο για την επιθυμία σου να παραμείνεις και τι μήνυμα θες να του στείλεις;
«Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία που είχε η ομάδα φέτος. Το πόσο κοντά έχουμε έρθει σαν αθλήτριες με τον κόσμο είναι μαγικό. Χωρίς υπερβολή. Μας στήριξαν στην έδρα μας, μας στήριξαν σε άλλες πόλεις, κοντά, μακριά, πάντα δίπλα μας, στα όμορφα και στα άσχημα. Τον χρειαζόμαστε φυσικά και του χρόνου, είμαστε σίγουρες ότι θα τον έχουμε. Κι από πλευράς μου αλλά και εκ μέρους όλης της ομάδας, θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement