02.5
16:42

Διάθεση παραμονής Καντζούρη στην ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός και η πλευρά της Βασίλισσα είναι -αμφότεροι- θετικοί στο ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924.

Τέλος η σεζόν για την ΚΑΕ ΑΕΚ αφήνοντας αμφιθυμικά συναισθήματα στον τελικό απολογισμό από την παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναμφίβολα η πορεία στο Champions League άφησε το στίγμα της φέτος, καλύπτοντας την μέτρια παρουσία της Ένωσης σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στο φινάλε όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι ικανοποιημένοι από τα πεπραγμένα της ομάδας μέσα στην σεζόν, με τον Ηλία Καντζούρη να έχει κερδίσει την πλειοψηφία των θετικών εντυπώσεων.

Οι πληροφορίες του ΑΕΚ1924, αναφέρουν πως Καντζούρης και ΑΕΚ δεν δείχνουν αρνητικοί στην συνέχιση της συνεργασίας τους, έχοντας «χτίσει» κλίμα εμπιστοσύνης που θα μπορούσε να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Οι δύο πλευρές γνωρίζονται πλέον πολύ καλά, έχοντας μείνει ικανοποιημένες από την μεταξύ τους συνεργασία. Δίχως τίποτα τελεσίδικο, η διάθεση υπάρχει και από εκεί θα ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ΑΕΚ της νέας σεζόν.

Επίκειται ένα ραντεβού που θα δώσει πιο… σίγουρο χαρακτήρα στις διαθέσεις, θέτοντας επί τάπητος «θέλω» και απαιτήσεις, με την πλάστιγγα να γέρνει προς την παραμονή του Καντζούρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement