Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ. ΑΣ. διεξάγει έρευνα εις βάρος ομάδας αστυνομικού που υπηρετεί ως αποσπασμένος στο νησί της Μυκόνου.
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων μετά από καταγγελία σε βάρος αστυνομικού στη Μύκονο σε σχέση με τα αυθαίρετα.
Η καταγγελία αφορά σε αποσπασμένο Αρχιφύλακα επί σειρά ετών στην Μύκονο, σύμφωνα με την οποία, ενημέρωνε επιχειρηματίες έναντι αμοιβής για επικείμενους πολεοδομικούς ελέγχους, ωστόσο η έρευνα βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο.
Ο συγκεκριμένος αστυνομικός έχει κληθεί στο Εσωτερικών Υποθέσεων για να δώσει τις εξηγήσεις του, ενώ σε κατ’ οίκον έρευνα που έγινε βρέθηκε ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό στο σπίτι του, το οποίο όμως ο ίδιος φέρεται να το δικαιολογεί.
Από το Εσωτερικών Υποθέσεων βρίσκονται σε αναμονή για την έκδοση του σχετικού βουλεύματος ώστε να ερευνηθούν οι συνομιλίες του και το κινητό του τηλέφωνο, μήπως τυχόν αποδείξεις για τις σχετικές καταγγελίες προκύψουν από εκεί.
Ωστόσο, ακόμα αναμένεται η σχετική διάταξη και η έρευνα βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο.
Πηγή: gazzetta.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement