21.4
23:10

Ολυμπιακός: Έτοιμοι οι Εμβιλά και Μπα ενόψει ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Ολυμπιακός: Έτοιμοι οι Εμβιλά και Μπα ενόψει ΑΕΚ

Στη διάθεση του Ζοσέ Ανιγκό για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ τέθηκαν οι Γιαν Εμβιλά και Ουσεϊνού Μπα.

Δύο ευχάριστα νέα είχε ο Ζοσέ Ανιγκό στην προπόνηση του Ολυμπιακού, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική των playoffs της Σούπερ Λίγκας, όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Τόσο ο Γιαν Εμβιλά, όσο και ο Ουσεϊνού Μπα γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς την Παρασκευή (21/4) και έτσι αμφότεροι είναι διαθέσιμοι για το ματς κόντρα στην Ένωση.

Από ‘κει και πέρα, ο Γάλλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους Πειραιώτες με το ίδιο σχήμα, όπως αυτό στα νικηφόρα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, με τον Παπί Σισέ στα στόπερ και όχι τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement