09.4
00:00

Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου: Συγκινητικό μήνυμα κατά του καρκίνου από τους «μαχητές» Αλέ και Μπαουμγκάρτλ

AEK1924.gr team
Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου: Συγκινητικό μήνυμα κατά του καρκίνου από τους «μαχητές» Αλέ και Μπαουμγκάρτλ

Σεμπαστιάν Αλέ και Τίμο Μπαουμγκάρτλ, αμφότεροι ποδοσφαιριστές έχουν ξεπεράσει τον καρκίνο στους όρχεις, αντάλλαξαν φανέλες μετά τη λήξη του Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου, χαρίζοντας ένα συγκινητικό στιγμιότυπο.

Μοναδική στιγμή στην Bundesliga! Μπορεί οι Σεμπαστιάν Αλέ και Τίμο Μπαουμγκάρτλ να για 90 λεπτά ήταν αντίπαλοι στο γήπεδο στη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Ουνιόν Βερολίνου. Έξω από αυτό ωστόσο, ενώνονται από κάτι πολύ μεγαλύτερο και φρόντισαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Τόσο ο Ιβοριανός όσο και ο Γερμανός έχουν καταφέρει να νικήσουν τον καρκίνο στους όρχεις και να επιστρέψουν στο ποδόσφαιρο, ανταλλάζοντας φανέλες μετά τη λήξη του ματς και χαρίζοντας μια πραγματικά συγκινητική εικόνα.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement