31.3
22:12

Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: Επισκέφθηκε τις Ακαδημίες και προσέφερε δώρα στους παίκτες

AEK1924.gr team
Advertisement

Tα μέλη της Λέσης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ επισκέφθηκαν το «Σεφαφείδιο», μοιράζοντας στους νεαρούς αθλητές της Ένωσης το βιβλίο της Λέσχης «Η συμβολή των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας στην Επανάσταση του 1821».

Η ανακοίνωση της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ:

Μια θαυμάσια εμπειρία βιώσαμε χθες στο Σεραφείδειο, όταν επισκεφθήκαμε τις ακαδημίες για να δωρίσουμε στους νεαρούς αθλητές της ΑΕΚ το βιβλίο της Λέσχης μας «Η συμβολή των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας στην Επανάσταση του 1821».
Τα τμήματα της Κ19, Κ17 & Κ12 με τους προπονητές τους και η διοίκηση των ακαδημιών μας επιφύλαξαν πολύ θερμή υποδοχή. Με χαρά πήραν το βιβλίο μας και μας υποσχέθηκαν ότι σύντομα, αφού το διαβάσουν, θα έχουμε και “feedback” και θέματα για συζήτηση από τα παιδιά. Εξαιρετική και πολλά υποσχόμενη η σοβαρή και επιστημονική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, καθώς διαπιστώσαμε ότι στο Σεραφείδειο η αθλητική διάπλαση αφορά όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο πνεύμα των παιδιών στο πρότυπο του «καλού και αγαθού», κάτι βέβαια που χαρακτηρίζει ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ.

Την Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ εκπροσώπησαν η πρόεδρος Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη και ο αντιπρόεδρος της Λέσχης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης.
Στα στιγμιότυπα ο Ηλίας Κυριακίδης, Αθλητικός Διευθυντής και Υπεύθυνος Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης Δικτύου Ακαδημίας και ο Νίκος Γεωργέας, Γενικός Διευθυντής Ακαδημίας.

Παρευρέθηκαν επίσης η Υπεύθυνη Διοικητικής Οργάνωσης Βασιλική Παπαλοπούλου, οι Υπεύθυνοι Ανάπτυξης
Γενναίος Καραχάλιος (Κ19, Κ17, προπονητής Κ19) και Στέλιος Ορφανίδης (Κ14, Κ13, Κ12, Κ10-11 , προπονητής Κ12) με τους συνεργάτες τους, εκπρόσωποι από το τμήμα scouting και το ιατρικό επιτελείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement