28.3
14:44

Καλυμμένη η ΑΕΚ απ’ τα λεγόμενα του Μπένετ και περιμένει πράξεις

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έμειναν καλυμμένοι απ’ τα λεγόμενα του Στιβ Μπένετ που αφορά των ορισμών των διαιτητών για τα playoffs και περιμένουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μπορεί από χθες να έχουν συμβεί πολλά και να έχουν βγει παρά έξω ακόμα πιο πολλά, χάνοντας την ουσία της χθεσινής συνάντησης, αλλά η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη.

Απ’ την πρώτη στιγμή, η Ένωση που εκπροσωπήθηκε απ’ τον Δημήτρη Μελισσανίδη, πήγε στην συνάντηση με θέμα την προσπάθεια για να έρθουν όσο το δυνατόν πιο υψηλού επιπέδου διαιτητές στα playoffs.

Γι’ αυτό άκουσε προσεκτικά τον Στιβ Μπένετ, για όσα είχε να πει στις ομάδες και τις ενέργειες που θα κάνει ο ίδιος, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια για να φέρει τους καλύτερους διαιτητές στα παιχνίδια των playoffs.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης άκουσε προσεκτικά όσα είπε ο Μπένετ και δήλωσε καλυμμένος για όσα είπε και τόνισε πως απ’ εδώ και πέρα θα περιμένει απ’ την ΚΕΔ να κάνει το καλύτερο δυνατό στην συνέχεια για να έρθουν όσο το δυνατό καλύτεροι διαιτητές και ζήτησε κι από τις ομάδες να προσπαθήσουν να παίξουν όσο το δυνατό πιο θετικό ρόλο για να προχωρήσουν ομαλά τα play offs.

Η Ένωση είχε μια ξεκάθαρη στάση, για όσα διαδραματίστηκαν χθες στην συνάντηση των Top-6 με ΕΠΟ και ΚΕΔ, θέλοντας όσο το δυνατόν καλύτερη διαιτησία στα playoffs, δείχνοντας και την ανάλογη κατανόηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement