28.3
19:47

Ενημέρωσε FIFA ο Μπαλτάκος – Ανατέθηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο σε δυο στελέχη τους

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ταξίδεψε μέχρι τη Γενεύη και συναντήθηκε με την FIFA ενημερώνοντας τους, για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ήταν προγραμματισμένο μετά την χθεσινή συνάντηση των TOP-6 ο Παναγιώτης Μπαλτάκος να ταξιδέψει στη Γενεύη για να συναντηθεί με την FIFA και να ενημερώσει για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έτσι και έπραξε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της FIFA, συζητώντας για αρκετή ώρα μαζί τους, το «ελληνικό πρόβλημα», όπως συνεχίζουν, δυστυχώς -αλλά δικαίως- οι ξένοι να χαρακτηρίζουν το ποδόσφαιρο στη χώρα μας και την κατάσταση γύρω από αυτό.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τάκης Μπαλτάκος, ανέφερε “χαρτί και καλαμάρι”, όλα όσα έγιναν στη σύσκεψη κορυφής στην ΕΠΟ, με τους υπερεθνικούς να μην… εκπλήσσονται και τη FIFA να αναλαμβάνει ήδη δράση!

Συγκεκριμένα, η FIFA αποφάσισε να αναθέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στον επικεφαλής των δικαστικών θεμάτων, Miguel Lietard Fernandez-Palacios, και στον προϊστάμενο της νομικής υπηρεσίας, Emilio Garcia Silvero, οι οποίοι αμφότεροι θα έχουν άμεση επικοινωνία με τον Τζιάνι Ινφαντίνο.

Μάλιστα, στην αυριανή (29/03) τους σύσκεψη, θα συμμετάσχει και τρίτο πρόσωπο, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, ενώ κατά την ενημέρωση τους, δεν… έπεσαν απ’ τα σύννεφα, όπως προαναφέραμε, γνωρίζοντας τα προβλήματα του ποδοσφαίρου μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement