25.3
16:21

Οφρυδόπουλος: «Κέρδος είναι η εξέλιξη ενός ποδοσφαιριστή, υπάρχουν 1-2 παιδιά για την α’ ομάδα»

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός εμφανώς απογοητευμένος απ’ τη νέα ήττα της ΑΕΚ Β’, τόνισε ότι το κέρδος σ’ αυτές τις ομάδες είναι η εξέλιξη ενός ποδοσφαιριστή για να βρεθεί μετέπειτα στην πρώτη ομάδα, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις παιδιών για την πρώτη ομάδα.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος εμφανίστηκε απογοητευμένος απ’ τη νέα ήττα της ΑΕΚ Β’ και θέλησε να αναφερθεί στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, τόσο για το σημερινό ματς, που είχε τις ευκαιρίες η Ένωση να ξανά μπει στην διεκδίκηση του αγώνα, όσο και για τον στόχο της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι αυτές οι ομάδες, έχουν ως κέρδος την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή και είναι κίνητρο για τους ίδιους, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις παικτών, που μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, όπως για παράδειγμα ο Ζίνι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος:

«Σίγουρα είναι δύο διαφορετικές χρονιές σε σχέση με την περσινή. Θα μου επιτρέψετε να πω δύο λόγια πρώτα για το ματς. Δεχθήκαμε δύο γκολ. Ένα πολύ νωρίς και ένα από ένα γκολ-δώρο δικό μας. Είχαμε πάντως και εμείς τις ευκαιρίες. Είμασταν απειλητικοί. Είχαμε και δοκάρι. Για να φτάσουμε σε αυτό που είπατε. Σε σχέση με πέρυσι έφυγαν 10 παίκτες. Κάποια έχουν πάει στην Πρώτη Ομάδα όπως ο Κοσίδης και ο Χατζηεμμανουήλ που τους βλέπουμε μόνο όταν κατεβαίνουν για να παίξουν. Τα παιδιά που έχουν έρθει, δεν είχαν την απαραίτητη κάλυψη από το σκαουτινγκ, από την Κ19. Προσπαθούμε να έχουμε μία καλή εικόνα. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που πάει για άνοδο. Πήγαμε καλά. Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί που δεν κερδίζουμε γιατί…

Μαθαίνεις να κερδίζεις μαθαίνεις και να χάνεις. Το κέρδος είναι η εξέλιξη ενός ποδοσφαιριστή και είναι κίνητρο για μας. Έχουμε 1-2 παιδιά που μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Έχουμε πάρει τον Ζίνι, είναι ένα στοίχημα για μας. Παίζει στην Εθνική Ανγκόλας. Έχουμε άλλον έναν γύρο μπροστά μας.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement