
Ο Λετονός γκαρντ βρίσκεται στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων για να παρακολουθήσει το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και γνώρισε την αποθέωση.
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι ο μεγαλύτερος άτυχος της φετινής σεζόν για την ΑΕΚ, ο οποίος πριν λίγες ημέρες πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Ωστόσο, το πρόβλημα του, δεν του στέρησε την δυνατότητα, να βρεθεί σήμερα στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, με πατερίτσα και μπότα, για να δει από κοντά τις προσπάθειες των συμπαικτών του, απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Φυσικά, όπως είναι λογικό, όταν βγήκε στο παρκέ και τον αντιλήφθηκε ο κόσμος, ο Γιάνις Στρέλνιεκς αποθεώθηκε και δέχτηκε ένα ζεστό χειροκρότημα απ’ τον κόσμο της ομάδας, με τον ίδιο να ανταποδίδει, σηκώνοντας τα χέρια ψηλά.