23.3
10:24

Ο Μαντσίνι απάντησε στις κατηγορίες: «Όλα καθαρά στις αμοιβές μου από τη Μάντσεστερ Σίτι»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είπε ότι δεν αναμένει να κληθεί στο πλαίσιο της έρευνας για τις υποτιθέμενες παραβιάσεις των οικονομικών κανόνων από τη Μάντσεστερ Σίτι καθώς η δική του θητεία στην ομάδα ως προπονητής ήταν «καθαρή»

Η Premier League παρέπεμψε τη Σίτι σε μια ανεξάρτητη επιτροπή τον Φεβρουάριο για περισσότερες από 100 φερόμενες παραβιάσεις από τότε που ο σύλλογος εξαγοράστηκε από το City Football Group με έδρα το Άμπου Ντάμπι.

Μεταξύ των κατηγοριών, η Σίτι φέρεται να μην έχει αποκαλύψει πλήρως τις αμοιβές προπονητών από το 2009 έως το 2013, όταν ο Μαντσίνι ήταν προπονητής. Ο Μαντσίνι είναι πλέον στο «τιμόνι» της εθνικής Ιταλίας.

Όταν ρωτήθηκε την Τετάρτη εάν είχε έρθει κανείς σε επαφή μαζί του στο πλαίσιο των ερευνών, ο Μαντσίνι είπε στους δημοσιογράφους: «Όχι, δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν, ούτε με έχει καλέσει κανένας και δεν νομίζω ότι θα επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Έχω πληρώσει τους φόρους μου. Είναι όλα καθαρά, οπότε δεν νομίζω ότι θα έρθει κανείς σε επαφή μαζί μου».

Τον περασμένο μήνα, η Σίτι εξέδωσε μια δήλωση αναφέροντας: «Ο σύλλογος χαιρετίζει την επανεξέταση αυτού του θέματος από μια ανεξάρτητη επιτροπή, για να εξετάσει αμερόληπτα το πλήρες σύνολο αδιάψευστων στοιχείων που υπάρχουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement