04.3
10:05

Εκνευρισμός για το σκεπτικό και το… «Ποιες απουσίες; Φουλ επίθεση»

AEK1924.gr team
Εκνευρισμός για το σκεπτικό και το… «Ποιες απουσίες; Φουλ επίθεση»

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες σήμερα (04/03).

SportDay

“Με Τομ και Μίλαντ” γράφει η εφημερίδα κάνοντας αναφορά στην επιστροφή των δυο ποδοσφαιριστών στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ προσθέτει ότι σκέφτεται τον Άμραμπατ στο ρόλο του Αραούχο ο Αλμέιδα για τον ΟΦΗ.

Live Sport

“Έξαλλοι με το σκεπτικό της εφέσεων” γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας ότι στην ΑΕΚ είναι εξαγριωμένοι με το σκεπτικός της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων και εξετάζουν τα επόμενα βήματα.

Ώρα των Σπορ

“Ποιες απουσίες; ΦΟΥΛ επίθεση!” γράφει η κιτρινόμαυρη εφημερίδα, τονίζοντας πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν ασχολείται με τους απόντες και ξέρει μόνο με το επιθετικό και πιεστικό πλάνο, θα μπορέσει η ΑΕΚ να περάσει νικηφόρα αύριο και απ’ το Ηράκλειο. Επίσης, γίνονται αναφορές για τον Φαν Βέερτ και τον Μοχαμάντι που επέστρεψαν και έπεται συνέχεια με τον Φερνάντες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement