Ο Τιμ Φρέιζερ δεν κατάφερε να κολλήσει με τη φιλοσοφία του Ηλία Καντζούρη στην ΑΕΚ. Και η νέα του ομάδα στην Ευρώπη είναι η Στρασμπούρ, με προπονητή τον Λούκα Μπάνκι.
Ο Αμερικανός γκαρντ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της γαλλική ομάδας, τόνισε ότι η κίνηση να αποχωρήσει από την ΑΕΚ θα κάνει καλό και στις δύο πλευρές.
«Πραγματικά όλα έγιναν πολύ απλά. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Στρασμπούρ, που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο BCL, το είδα ως μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Από την πρώτη επαφή που είχαμε, με έκαναν να νιώσω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Το να έρθω εδώ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα, αυτή την στιγμή της σεζόν.
Η ΑΕΚ και εγώ συμφωνήσαμε να αποχωρήσω. Ήταν η καλύτερη λύση για μένα και για εκείνους να λύσουμε κοινή συναινέσει τη συνεργασία μας, καθώς ήθελα να έρθω εδώ», ήταν τα λόγια του Φρέιζερ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement